Global Guidance Principles for LCA Data and Databases, LCA Case Studies in Turkey, Barriers & Key Challenges, February 2015.


İki gün süren "Global Guidance Principles on LCA Database Development” çalıştayı 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma ve Temiz Üretim Merkezi tarafından organize edilmiş olup devlet, endüstri ve akademiden yaklaşık 30 kişinin katılımı ile gerçekleşti. SETAC’dan Bruce Vigon, Greendalta’dan Andreas Ciroth ve UNEP’ten Llorenç Milà i Canals’ın sunumları ile ilerleyen çalıştayın ikinci gününde Türkiye’de LCA uygulamaları için yol haritası oluşturulma konusuna giriş yapıldı. Bu kapsamda iki ana faaliyet planlandı: ilki Türkiye LCA ağının oluşturulması, ikincisi ise T.C. Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı, UNEP ve 10YFP ortaklığında devlet temsilcilerinin katılacağı bir çalıştay organize edilmesi ve Ulusal Kalkınma Planı oluşturulması.

 

 


Ana Sayfa / Kurul / Ekip/ Misyon/ Vizyon / Amaçlar / Yıllık Faaliyet Raporları / Paydaşlar / Makaleler / Konferans Sunumları ve Posterler / Projeler / Organizasyonlar / İletişim

BU Ana Sayfa / BU ESC / BU Library

Boğaziçi Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma ve Temiz Üretim Merkezi 34342 Bebek, Istanbul.
Tel: +90 212 359 46 23 / +90 212 359 48 37